Ratiseva marjavaahto on suosikkijälkiruoka vuodesta toiseen! Kasiluokkalaiset suunnittelivat omia aterioitaan ensi viikoksi. Suunnitelmien lomassa välipalaksi valmistettiin marjavaahtoa. Toivomuksesta resepti julkaistaan myös blogin puolella.
(4 annosta)
6 piparkakkua tai keksiä
2½ dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
2 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
3 dl pakastemarjoja
- Laita piparkakut muovipussiin ja solmi pussin suu kiinni.
- Ajele kaulimella piparkakkujen päältä niin, että ne murenevat.
- Vatkaa vaniljakastike vaahdoksi sähkövatkaimella.
- Lisää vaniljavaahdon joukkoon sokeri, vaniljasokeri sekä marjat. Sekoita.
- Laita Jälkiruokakulhon pohjalle vähän marjavaahtoa. Ripottele seuraavaksi kerrokseksi vähän piparimuruja. Jatka taas kerroksella marjavaahtoa ja piparia. Tee kerroksia kunnes kaikki ainekset on käytetty.
![]() |
Halutessasi voit sekoittaa piparimurut marjavaahtoon, kuten kuvan annoksessa on tehty! |
Ei kommentteja
Lähetä kommentti