torstai 24. syyskuuta 2015

Ratiseva marjavaahto



Ratiseva marjavaahto on suosikkijälkiruoka vuodesta toiseen! Kasiluokkalaiset suunnittelivat omia aterioitaan ensi viikoksi. Suunnitelmien lomassa välipalaksi valmistettiin marjavaahtoa. Toivomuksesta resepti julkaistaan myös blogin puolella.



RATISEVA MARJAVAAHTO
(4 annosta)

6 piparkakkua tai keksiä
2½ dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
2 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
3 dl pakastemarjoja

  1. Laita piparkakut muovipussiin ja solmi pussin suu kiinni.
  2. Ajele kaulimella piparkakkujen päältä niin, että ne murenevat.
  3. Vatkaa vaniljakastike vaahdoksi sähkövatkaimella.
  4. Lisää vaniljavaahdon joukkoon sokeri, vaniljasokeri sekä marjat. Sekoita.
  5. Laita Jälkiruokakulhon pohjalle vähän marjavaahtoa. Ripottele seuraavaksi kerrokseksi vähän piparimuruja. Jatka taas kerroksella marjavaahtoa ja piparia. Tee kerroksia kunnes kaikki ainekset on käytetty. 


Halutessasi voit sekoittaa piparimurut marjavaahtoon, kuten kuvan annoksessa on tehty!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti