perjantai 6. marraskuuta 2015

Nenäpäivän mokkapalat



Koululla vilahteli tänään punaisia neniä ja käytävillä tuoksui huumaava mokkapalojen tuoksu. Peltolan koulun kotitalousryhmät ja oppilaskunta lähtivät mukaan Nenäpäivä-leivontahaasteeseen. Kotitalousryhmät leipoivat Nenäpäivä-mokkapalat ja reippaat oppilaskuntalaiset pistivät kahvion pystyyn leivonnaisten myymistä varten. Kahvion tuotto lahjoitetaan Nenäpäivä –keräykseen, jonka tuottamat varat kanavoidaan yhdeksän avustusjärjestön pitkäjänteiseen kehitysyhteistyöhön Afrikassa, Aasiassa sekä Väli- ja Etelä-Amerikassa. Apu kohdistuu ennen kaikkea lapsiin. Tässä haasteessa saa sekä hyvän mielen että suun makeaksi!



Mokkapalat ovat kaikista googletetuimpia reseptejä Suomessa. Myös kotitaloustunneilla ne ovat kestosuosikkeja vuodesta toiseen. Herkullisten mokkapalojen ohjeen ja muita kivoja vinkkejä löydät täältä



Voit myös halutessasi osallistua Instagramissa pyörivään #nenäleipurit haasteeseen. Osallistu leipomalla omat Nenäpäivä-mokkapalasi tällä Diandran ohjeella ja postaa kuva tai video Instagramiin (2.-15.11. välisenä aikana) hashtagilla #nenäleipurit. Hauskimmat leipomukset valitsee Diandra ja palkintona voit voittaa 100 euron lahjakortin K-kauppaan. Käy siis tutustumassa Nenäleipurit-kisaan ja valmistaudu herkuttelemaan :)

Mukavaa Nenäpäivää!

Mikä ihmeen Nenäpäivä?

Nenäpäivä on Nenäpäivä-säätiön (ent. Ylen Hyvä Säätiön) järjestämä varainkeruu- ja tiedotuskampanja.  viihteen ja huumorin keinoin pyrkii auttamaan kehitysmaiden lapsia, lisäämään globaalia oikeudenmukaisuutta ja tasa-arvoa.


Ei kommentteja

Lähetä kommentti